Våra hundar

Klicka på fotona på respektive hund för att läsa mer

Fiona

Fiona


Fiona är född hos oss och är vår alldeles egna lilla virrhjärna. Fiona är en känslig hund som uppmärksammar allt som händer före alla andra. Fiona har ärvt sin mors intresse för leksaker och hon och jag har tränat en hel del agility. Fiona älskar värme och ligger gärna framför brasan i sin sovpåse och på natten under täcket hos matte. Fiona är ett kärt barn med många namn.

Fiona har flyttat till ett nytt hem där hon har det så bra och trivs alldeles utmärkt med sitt nya livEdith


Edith hämtade vi i Frankrike i september 2014. Ediths uppfödare är Patrick och Sandra Radureau. Edith är en förtjusande liten personlighet som vet sitt värde. Edith är en elegant och ganska lugn hund men hon kan spralla till det när tillfälle bjuds. Edith får ofta beröm för sin ”fina” näsa med stora näsborrar. Edith lever upp tills sitt ursprung när det gäller mat, hon fullkomligt älskar brieost! Edith har haft en valpkull 2016. Det är vår G-kull och det blev två hanar och en tik. Edith är en underbar mamma och vi hoppas på att kunna få en kull till på henne under 2017.


Quincy

 

Quincy kom till oss i januari 2016. Quincy är född hos Laila Stava Rasmussen kennel Mollyville i Norge. Quincy är vår lilla gullegris. Han är en mycket snäll och gullig hund mot allt och alla.

Quincy är den morgontröttaste hund som vi någonsin haft och han älskar att ligga tätt intill sin matte under täcket och sova.

Alla som träffar Quincy blir förälskade i hans utseende och personlighet.

Quincy kommer inte att användas i avel utan bo hos oss och vara sällskapshund och valpfostrare.

 

G-Klaven´s Hello Mary Lou aka Lykke

 

Lykke är Edith´s valp. Vi har henne placerad på foder. Hon är en fin liten tik med bra andningsvägar och utmärkt temperament.

 

 

 

 

G-Klaven`s Hey Good Lookin`aka Bello

 

Bello är Edith´s valp och Lykkes bror. Vi har honom placerad på foder. Han är en livlig gentleman med mycket trevligt temperament.

 

 

 

Till minne